Wij zijn constant op zoek naar de juiste, leuke, gemotiveerde oppas of buddy die aansluit bij onze gezinnen en cliënten. Ben jij op zoek naar een leuk oppas- of buddyadres, heb jij ervaring in oppassen, wil je graag activiteiten ondernemen met senioren en/of ben jij de geschikte huiswerkbegeleider? Meld je dan nu aan!

SitterFacilities verzorgt de werving, screening en selectie van de juiste oppas of buddy voor gezinnen en senioren. Dit betekent dat wij de gezinnen en cliënten ontzorgen met een zoektocht naar een passende oppas of buddy en via ons eigen netwerk en kanalen de passende match selecteren. Ben jij deze juiste oppas of buddy, dan volgt er een uitgebreide screening met onder andere controle van referenties, de VOG (verklaring omtrent gedrag) en de aansprakelijkheidsverzekering. Als je deze stappen hebt doorlopen volgt er een Meet & Greet met het gezin of de cliënt. Na de Meet & Greet kan je vrijwel direct starten!

Jij groeit mee met het gezin en wij met jou. Benieuwd naar de begeleiding?

Voor welke diensten kan jij je aanmelden?

FamilySitter: Wil jij meegroeien met een gezin, en ben jij voor een bepaald aantal vaste dagen en/of voor een bepaald aantal uur per week/maand beschikbaar?
EventSitter: Help jij mee om de kleinste gasten van een feest een fantastische tijd en beleving te geven?
EducationSitter: Ben jij de huiswerkbegeleider die er door middel van een-op-eenaandacht voor kan zorgen dat de ontwikkeling van je leerling groeit?
AdhocSitter: Ben jij niet beschikbaar voor een vast aantal uren of vaste dagen, maar wil je wel graag oppassen bij bijvoorbeeld eenmalige aanvragen?
BuddySitter: Ga jij graag samen met een senior naar een museum, theater of met mooi weer een wandeling maken door het park? Bied jij je gezelschap aan?

Dan maken wij graag kennis met jou! Wat verwachten wij van jou?
 
vink001 Je bent betrouwbaar en hebt aantoonbare referenties
vink001 Je hebt affiniteit met kinderen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
vink001 Je bent sociaal- en communicatief vaardig
vink001 Je bent stressbestendig en hebt een goed inlevingsvermogen
vink001 Je hebt een flexibele instelling, bent initiatiefrijk en creatief
vink001 Je bent een vast aantal uren per week/maand beschikbaar

Schrijf je snel in!