Werkwijze2

Persoonlijke aandacht en meegroeien vinden wij belangrijk, zo kunnen wij ervoor zorgen dat er een passende en goed gescreende Sitter kan starten!

vink001 Na het invullen van het contactformulier nemen wij contact met u op en maken wij een afspraak voor een intakegesprek.
vink001Om de juiste match te kunnen maken komen wij hiervoor bij u thuis langs. Tijdens het intakegesprek stellen wij een duidelijk profiel op van u en/of uw gezin, noteren wij uw wensen en verwachtingen en geven wij meer uitleg over de werkwijze van SitterFacilities. Het gesprek zorgt ervoor dat wij met een helder beeld van uw wensen voor de oppas of buddy kunnen starten met de werving en selectie die exclusief door ons wordt gedaan.
vink001Nadat de geschikte oppas of buddy is gevonden volgt er na het kennismakingsgesprek een referentiecontrole en vragen wij indien gewenst een VOG (verklaring omtrent gedrag) aan.
vink001Zodra de referentiecontrole goed is doorlopen stellen wij de oppas of buddy aan u voor tijdens een Meet & Greet. Bij voorkeur laten wij de Meet & Greet plaatsvinden bij u thuis zodat de oppas of buddy een goed beeld krijgt. Heeft u vervolgens een andere voorkeur dan is dit uiteraard mogelijk.
vink001Is er sprake van een match van beide kanten dan kan onze dienst vrijwel direct ingaan, in het andere geval start de wervingsprocedure opnieuw.

SitterFacilities groeit graag met u mee, dit houdt in dat wij contact blijven houden om de samenwerking te evalueren in de vorm van contactmomenten en huisbezoeken als u aanwezig bent en als de oppas aan het werk is. Om extra hulp te bieden bij vraagstukken of bepaalde situaties bieden wij u de mogelijkheid om te schakelen met een Pedagoog.

 

Referenties:

SitterFacilities geeft ons de vrijheid om naast ons gezin en werk tijd voor elkaar vrij te maken. Daar genieten we erg van.